luni, 27 octombrie 2008

in doi

În ordine cronologica.

S: imi place ideea postulata de tine si se aplica si in cazul meu
T: sunt in punctul ala in care imi vine sa urlu si sa il omor
T: pesimismul e o trasatura fundamentala a gandirii mele, iar ceea ce spui tu imi confirma multe lucruri in planul meu erotic
T: deci suntem cumva complementare
S: exact!
S: nu stiu cum e tanarul tau,dar al meu e depresiv si nu vrea sa comunice pe motiv ca "azi nu am chef de dragoste. imi pare rau"
S: in momentul ala si mie imi venea sa-l strang de gat. tot de dor
T: tanarul meu e tanar si la propriu si la figurat, e un geniu [matematic] neinteles, s-a jucat si cu mine [ii place mult sa se joace] si nu stie sa se indragosteasca pe motiv ca la fete nu are trac.
S: mi-a placut prezentarea
T: scurt si cuprinzator. eu in schimb, cred ca sunt ca tanatul tau. nu chiar depresiva, dar ma ascund in cochilia mea si uit pentru cel putin 24h de dragoste.
S: tanarul meu e mereu singur, agitat, nu vrea, nu simte,
S: si eu sunt mica
T: diferenta dintre mine si tanarul meu e de aproape de o rigla de 30 de cm
T: totul e relativ si iar imi amintesc de Einstein si de tipurile de inteligenta
T: tanarul meu are o inteligenta preponderent orientata spre stiinta
T: ii lipseste cu desavarsire inteligenta afectiva
S: EXACT!
S: vrei sa facem un club?
T: al ratatelor care iubesc oameni cu handicapuri?
S: da…
T: eu am senzatia de "degeaba"
S: mie imi spui?
S: dar nu mi vine sa las
S: sa dau drumul
S: cum va fi fara?
T: mai sanatos pentru mintile noastre?
S: da, dar si mai saraca ptr inimile noastre
T: de vreo doua zile am o durere imposibila in clavicula stanga, iar o prietena imi spune ca inima mea s-a mutat in clavicula
T: ma simt reumatica
T: si mi s-a zis ca am tabieturi
T: ceea ce ma face mult prea batrana pentru tanarul meu
T: cred ca asta e adevarata ruptura
S: la mine e invers.el are tabieturi si eu sunt prea copila
T: nici nu stiu ce sa fac. sa ma bucur ca nu sunt singura care se afla intr-o situatie de puzzle de mii de piese gresit?
S: simte te relaxata
T: se poate chiar si mai rau
S: exact
S: eu cred ca il las pe tanar sa imbatraneasca.


Iti descopar clavicula dulce
Si, urcand, degetele iti ating
Sfintele buze,
Apoi brusc se-ntorc si-mi strivesc
Pana la sange gura. (Ana Blandiana)

Apres moi le deluge: ah
Apres moi le deluge: sunt in extaz
Apres moi le deluge: ma doare si mai tare clavicula
Apres moi le deluge: imi palpita!
Evalbastru: inima ta a urcat in clavicula. si se modeleaza, osos, dupa ea.
Apres moi le deluge: in rusia e frig, iar eu sunt sensibila. mereu ma dor oasele cand sunt rece intr-o anumita parte a corpului
Evalbastru: ai un schelet dur, purtat pe dinafara, ca o pelerina de ploaie prost izolata. si in rusia vanturile bat mai abitir ca la poli. mai ales atunci cand dialogurile se poarta intre orbi [de dragoste] si surzi [ca niste copii prea concentrati]
Apres moi le deluge: cred ca scheletul e reala mea fundatie sentimentala si de aceea ma doare din cand in cand cate un os, o incheietura... intram in climatul de tundra?
Evalbastru: da, si ne pasc renii amintirile si dorintele de pe piept. fundatiile sunt mici si oamenii neutri. nici reci, nici calzi. alb-negru reeditat. oare de ce ne strivim oasele de schelele lor de metal?
Apres moi le deluge: pentru ca eu imi mestec lantul de argint 925 cu incisivii care i-ar musca din pielea care ii acopera gatul si claviculele, precum un lup scheletic si infometat. pentru ca ne place sa ne rupem in doua creanga de sub picioarele inghetate.
Evalbastru: si sa strivim frunze. mai bine decat sa ne lungim visele de-a lungul unui fir incandescent pornit direct din inima si sa ne pierdem mintile in cicluri moscovite si nume de-mparati cenusa.
Apres moi le deluge: sau sa calculam cat fac gandurile mele plus jocurile lui, dorintele tale si clipele lui infinite de nerabdare pana la actul decisiv de penetrare. alta, nu tu.
Evalbastru: pentru ca nu ne plac matematicile fixe sau superioare bunului simt evident. si pentru ca la tine asteptarea e rugina toamnei. iar mie imi ticaie nervos o pleoapa... ca un ceas defect ce nu mai simte.
Apres moi le deluge: the idea of waiting for smth makes it more exciting, zise domnul andy warhol. dar pe mine ma paste deja un cancer osos, pentru ca ma-nnebuneste clavicula, iar el ma sinucide. ceasul tau defect va fi livrat ceasornicarului candva in noiembre, pe 7,8 sau 9. ceasornicarii lucreaza si la sfarsit de saptamana, nu se odihnesc, pentru ca pun in pericol scurgerea timpului.
Evalbastru: cam la fel ca groparii. exista leacuri de somn prelungit pentru cancere osoase din cauza frigului din EL. pe 7 timpul o sa treaca peste ore. si peste capetele noastre innegrite de fum.

Niciun comentariu: